Zoeken

AssetApp - Gebouw en bijbehorende elementen

Na het kiezen van een gebouw, kom je terecht in de structuur van het gebouw zoals deze ook in Main voorkomt: een gebouw heeft ruimtes en iedere ruimte heeft elementen:

Wat is hier zichtbaaar:

  • Per element-regel staan hier gegevens getoond.
  • Wanneer een 'm' zichtbaar is, betekent dit dat het element in Main bestaat.
  • Wanneer het tekentje van een qr-code zichtbaar is (tussen de 'm' en de 'a' ), betekent dit dat er een qr-code gekoppeld is aan het element.
  • Het potloodje betekent: er zijn wijzigingen in de AssetApp aan dit element aangebracht maar nog niet doorgevoerd in Main.
  • Het gele ballonnetje geeft het aantal notities weer die horen bij het element waarbij actie vereist is.
  • De kleur bij het element (groen/paars) zegt iets over hoe lang het geleden is dat er wijzigingen of notities zijn opgevoerd bij dit element.
  • Achteraan op de regel wordt de meest recente conditiescore van het element getoond.

Bovenaan is het mogelijk een tekst te typen waardoor alleen de elementen overblijven waarbij de tekst voorkomt bij het element.


Filter

Door linksboven op de filterknop te klikken, verschijnen er opties:


De aangevinkte onderdelen zijn de categorieen die bij een notitie aangevinkt kunnen worden. Hier kan dus op geselecteerd worden.

Maak je gebruik van de optie 'Alleen met wijzigingen' of 'Alleen met opmerkingen', dan zal de lijst ingedikt worden. 

Vink je categorieen aan of uit, dan blijven alle elementen in beeld, maar zal het aantal notities in het gele ballonnetje aangepast worden.


Zoeken naar (de gegevens van) een element is ook mogelijk door de qr-code te scannen die bij het element hoort. Klik op de qr-knop en scan de code:


Nieuw element

Op dit scherm kan ook een nieuw element worden aangemaakt. Klik op de knop en er verschijnt een scherm met lege velden. Vul de velden en klik op Bewaar.


Element koppelen aan een qr-code

Wanneer een nieuw element direct gekoppeld moet worden aan een nieuwe qr-sticker, kun je klikken op de qr-knop rechtsbovenaan het scherm. Scan de sticker en er zal duidelijk gemaakt worden dat dit een qr-code is die de AssetApp nog niet kent:Klik vervolgens op 'Element vastleggen in...' Het scherm verschijnt met alle lege velden.
Je hebt nu de mogelijkheid om bij een nieuw element alle gegevens in te vullen en te klikken op 'Opslaan'.
Onderaan dit scherm bestaat ook een knop 'Uit lijst'. Deze kan gebruikt worden om een eerder opgeslagen element te koppelen aan een qr-code.Klik hier voor informatie over informatie van een gebouw of element.


M
Marcel is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.

Gerelateerde artikelen